Waarom kiezen voor een balayage Breda?

Wanneer je wel eens toe bent aan een nieuwe haarstijl dan is het wellicht een goede keuze om te gaan voor balayage! Er zitten namelijk veel voordelen aan deze haarstijl en daarom kiezen veel mensen voor een balayage Breda! Maar wat is dit eigenlijk precies? En wat zijn de voordelen van het hebben van deze haarstijl? En waarom is het een goede keuze om dit te laten zetten? Daar willen wij je in deze blog wat meer informatie over geven. Als jij dus toe bent aan een nieuw kapsel, lees dan zeker nog even verder!  

Voor iedereen is balayage Breda mogelijk

Niet elke verftechniek geeft een even mooi resultaat op elk haartype. Zo zijn highlights bijvoorbeeld het mooiste op lang haar. Een van de grootste voordelen van de balayage is echter dat het voor iedereen mogelijk is. Het maakt dus niet uit of je donker of licht haar hebt, krullen of stijl haar hebt of kort of lang haar hebt. Bij elk kapsel is de balayage toepasbaar. De kapper weet precies hoe die de verf afhankelijk van jouw haarlengte en haartype moet zetten dus je bent verzekerd van een goed resultaat! Om deze reden kiezen veel mensen er dus voor om een balayage Breda te laten zetten als ze toe zijn aan een nieuw kapsel.  

Tijd, geld en moeite besparen

Een andere reden waarom het aantrekkelijk is om te gaan voor een balayage Breda is dat het niet alleen tijd, maar ook nog eens geld en moeite besparend is! Mensen die hun haar willen verven worden vaak afgeschrikt door het vele onderhoud wat ze aan het haar moeten doen. Een balayage wordt echter op een speciale manier gezet; namelijk met vegen. Hierdoor vermijd je snelle uitgroei en kun je dus maandenlang zonder nieuwe verfbeurten door het leven gaan! Hiermee bespaar je dus een hoop tijd, geld en moeite. Als jij dus je haar wel een nieuw kleurtje zou willen geven, maar hier niet te veel werk aan wilt hebben, dan raden wij een balayage zeker aan! Je kunt je geld, tijd en moeite dan steken in andere dingen. Beter kan toch eigenlijk niet?  

Voor ieder wat wils als je kiest voor balayage

Zoals we hebben verteld is de balayage Breda voor ieder haartype mogelijk. Daar komt ook nog eens bij dat je veel keuzes zelf kunt maken! Je kunt namelijk kiezen voor een erg lichte balayage, of juist voor een natuurlijke donkerdere kleur. Daarnaast kun je de kleur ook nog aanpassen op warmte of intensiteit. Bespreek goed met de kapper wat jij voor ogen hebt en zo krijg jij precies het kapsel waar jij naar op zoek bent! Je hebt dus veel invloed op het uiteindelijke resultaat van je haarstijl en dat vinden veel mensen die kiezen voor balayage Breda ontzettend prettig. Wij raden het dus zeker aan om voor deze haarstijl te gaan als jij je haar wilt verven, maar de kleur uniek wilt houden. Je wilt natuurlijk niet iemand tegenkomen met precies hetzelfde kapsel!